Търсим консултант „Анализ на жизнения цикъл“ 

denkstatt (Денкщат) е най-опитната консултантска компания в България по въпросите за ESG, декарбонизация, доклади и оценки за въздействие, кръгова икономика. Част сме от denkstatt Group, активна в Централна и Източна Европа, създадена във Виена, Австрия. Компанията е 15 години в България и създава пазара на тези услуги на местно ниво.

Екипът ни расте и се нуждае от нови попълнения.

Какво ми трябва, за да се присъединя към екипа?

  • Работя с Excel на такова ниво, че да мога задълбочено даанализирам данни и да създавам изчислителни модели.
  • Умея да правя обобщения и изводи от данни, информация и резултати.
  • Мога да боравя с методологии и с техническа документация.
  • Познавам (някои от) темите: изменение на климата, декарбонизация, инвентаризация на емисии, анализ на жизнения цикъл на продукти, екосистемни услуги.
  • Знам за какво се отнасят европейските политики в сферата на околната среда и енергийния преход.
  • Имам образование в някоя от тези области: околна среда, устойчиво развитие, други природни/точни науки, икономика, инженерна специалност.
  • Владея английски език така, че да работя с него безупречно.
  • Любопитен съм, желая да уча непрестанно, докато работя по проекти.

Какво искаме да знаете за нас?

Занимаваме с целия спектър на теми, асоциирани към устойчивото развитие и сме най-опитните по тези въпроси. Първи започнахме този бизнес в България и сме лидери на пазара. Най-често помагаме на бизнеса да е успешен като подобрява пазарните си позиции, управлява основните си бизнес рискове, екологичните и социалните си въздействия.

Работим по проекти, които нямат готови отговори и тривиални решения, а трябва да създадем нова методология или да надградим съществуващи подходи. Смело можем да кажем, че сме пионери, защото правим много неща за пръв път не само за нашия пазар, но и за международния. Проправяме нови пътища и това ни мотивира.

Наши клиенти са както за пазарни лидери в България, така и мултинационални компании, институции и Европейската комисия. Екипът ни жъне успехи на международната сцена и е предпочитан партньор за ключови организации от различни индустрии.

Екипът показа за поредна година впечатляващо ниво на доверие и ангажимент към компанията – индексът на доверието (според методологията на Great Place to Work®) при нас е 88%, тоест много висок. Смята се, че компания с ниво на доверие от 75% от хората е пример за подражание. Екипът ни смята, че във фирмата има среда на уважение, справедливост и подкрепа. Пазим си гърбовете и така имаме повече енергия за света извън нас. И наистина ни е приятно заедно.

Вижте повече за работата ни тук: shorturl.at/gtxN2

Ако искате да се присъедините към екипа, пишете ни на: nevena.davidova@denkstatt.bg.

Запознайте се с нас на: www.denkstatt.bg и www.sustainability.bg.

Споделете в социалните мрежи:

Коментари

коментара