Търсим консултант „Анализ на жизнения цикъл“

Екипът ни расте и се нуждае от нови попълнения.

denkstatt (Денкщат) е най-опитната консултантска компания в България по въпросите за ESG, декарбонизация, продуктова устойчивост, доклади и оценки за въздействие. Част сме от denkstatt Group, активна в Централна и Източна Европа, създадена във Виена, Австрия. Компанията е 16 години в България и създава пазара на тези услуги на местно ниво.

Позиция: Консултант „Анализ на жизнения цикъл“ 

Какво Ви трябва, за да се присъедините към екипа?

  • Работите с Excel на такова ниво, че да успявате задълбочено даанализирате данни и да създавате изчислителни модели.
  • Умеете да правите обобщения и изводи от данни, информация и резултати.
  • Имате опит в изготвяне на оценка на въздействието върху жизнения цикъл (LCA), EPD и въглероден отпечатък на продукти (PCF).
  • Познавате приложимите стандарти, протоколи и бази данни.
  • Боравите с методологии и с техническа документация.
  • Имате образование в някоя от тези области: околна среда, устойчиво развитие, други природни/точни науки, икономика, инженерна специалност.
  • Владеете английски език така, че да работите с него безупречно.
  • Любопитни сте, имате желание да учите непрестанно, докато работите по проекти.
  • Притежаването на опит със специализирани софтуерни продукти за LCA е предимство.

Какво искаме да знаете за нас?

Занимаваме с целия спектър на теми, асоциирани към устойчивото развитие и сме най-опитните по тези въпроси. Първи започнахме този бизнес в България и сме лидери на пазара. Най-често помагаме на бизнеса да е успешен като подобрява пазарните си позиции, управлява основните си бизнес рискове, екологичните и социалните си въздействия.

Работим по проекти, които нямат готови отговори и тривиални решения, а трябва да създадем нова методология или да надградим съществуващи подходи. Смело можем да кажем, че сме пионери, защото правим много неща за пръв път не само за нашия пазар, но и за международния. Проправяме нови пътища и това ни мотивира.

Наши клиенти са както пазарни лидери в България, така и мултинационални компании, институции и Европейската комисия. Екипът ни жъне успехи на международната сцена и е предпочитан партньор за ключови организации от различни индустрии.

Екипът показа за поредна година впечатляващо ниво на доверие и ангажимент към компанията – индексът на доверието (според методологията на Great Place to Work®) при нас е 88%, тоест много висок. Смята се, че компания с ниво на доверие от 75% от хората е пример за подражание. Екипът ни смята, че във фирмата има среда на уважение, справедливост и подкрепа. Пазим си гърбовете и така имаме повече енергия за света извън нас. И наистина ни е приятно заедно.

Пишете ни на office@denkstatt.bg.

Запознайте се с нас на www.denkstatt.eu и www.sustainability.bg

Споделете в социалните мрежи:

Коментари

коментара